Medlemskap

Är du intresserad av att bli medlem hos oss? Sveriges Kärntekniska Sällskap (SKS) är öppet för alla oavsett ålder, befattning, bransch eller utbildning. Genom ett medlemskap i SKS erhåller du:

  • Information om kommande medlemsaktiviteter med kärnteknisk anknytning. Missa inte våra spännande studiebesök och föredrag! Vi håller dig även uppdaterad om vad som händer i Kärntekniksverige i övrigt.
  • Medlemsrabatter vid olika konferenser.
  • Möjlighet att delta aktivt genom att arbeta tillsammans med andra hängivna medlemmar i något av våra intressanta utskott med medlemsaktiviteter, remisser, kommunikation eller att värna om det kärntekniska kulturarvet.
  • Tillgång till ett unikt nationellt kompetensnätverk. Genom våra träffar finns goda möjligheter att knyta nya kontakter. SKS medlemskara består av unga som gamla, nyanställda såväl som pionjärer. En av våra ambitioner är att skapa möten mellan generationerna för att därigenom överföra erfarenheter och kunskap.
  • Tillgång till SKS LinkedIn-grupp.

Medlemskapet kostar 250 SEK per år och ansökan görs under ”Bli medlem”. Medlemskapet är gratis för studenter.

För deltagare i Young Generation är första medlemskapsåret utan kostnad. Anmälan sker som vanligt i anmälningsformuläret under ”Bli medlem”. SKS sekretariat tillser att faktureringen uteblir första året.